Parlament de les Illes Balears

Darreres notícies

Són les propostes formulades pels grups parlamentaris derivades del Debat de política general del Govern que se celebrà els passats dimarts i dimecres. El proper dimarts seran debatudes i votades en sessió plenària de matí i horabaixa, un cop finalitzada una altra sessió amb preguntes a l'executiu i una interpel·lació.

La presidenta del Parlament, Xelo Huertas ha rebut avui en Audiència el president de l'Associació Cap Endavant - Plataforma Garantitzem les Pensions, Miquel Pasqual Aguiló, que ha vingut acompanyat pel vicepresident Martí Cifre Cortés.

Finalitzada la segona sessió del Debat sobre l'orientació política general del Govern, després de la intervenció de la presidenta del Govern i de tots els portaveus dels grups parlamentaris, els grups tenen fins a dia 23 de setembre, a les 10.00 hores, per presentar propostes de resolució. El nombre màxim de propostes que poden presentar, en total, són 188.

Avui matí, a la Sala Montenegro del Parlament de les Illes Balears, la presidenta Xelo Huertas ha rebut en audiència el director de l'Oficina de Defensa dels Drets del Menor, Joan Marc Tur Roig, amb motiu de la presentació de la Memòria 2015 de l'Oficina de Defensa dels Drets del Menor.

El Ple es reprendrà demà a les 10.00 hores amb les intervencions dels portaveus dels grups parlamentaris.

La presidenta del Parlament Xelo Huertas ha assistit al minut de silenci que s'ha convocat avui matí davant la Delegació del Govern, en memòria d'Ada Graciela Benítez, la dona assassinada aquest cap de setmana a Eivissa. Han assistit també diputats i diputades  del Parlament, entre altres autoritats.

Avui matí, la presidenta del Parlament Xelo Huertas, ha rebut en audiència el ministre de Cooperació de la República Àrab Sahrauí Democràtica Bulahi Sid Mohamed Fadel, qui ha vingut acompanyat per la presidenta i per la tresosera  de l'associació Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears, Catalina Rosselló i Victòria Català.

Més de 3.000 persones visitaren ahir el Parlament. La Cambra tornà a obrir les seves portes a la ciutadania amb motiu de la Nit de l'Art, amb una exposició fotogràfica d'Óscar Pipkin.

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

NOM I COGNOMS*

DNI*

MISSATGE*

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de 1 + 7 és

Multimèdia

El ple en directe. La següent emissió serà: 27/setembre/2016 - 09:00h

Canal YouTube del Parlament

No hi ha emissió en directe

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma: